SINT
OEDENRODE


Bezoekadres Voetcentrum Anja

Voetcentrum Anja is gevestigd op de Eerschotsestraat 52a in Sint-Oedenrode.
Via de parkeerplaats, aan de zijkant van de Knoptoren, vindt u een smalle gang die doorloopt tot de hoofdingang van het gebouw. U komt binnen in de wachtkamer waar u plaats mag nemen. Op de locatie Voetcentrum Anja werken we nauw samen met (medisch)pedicures die al lange tijd hier gevestigd zijn. Samen streven we er naar om patiënten en cliënten een zo goed mogelijk zorg te bieden.
Op deze locatie wordt u geholpen door Marloes Goossens of Imke Couteaux.

Marloes Goossens


Imke Couteaux


Voetcentrum Anja

Voetcentrum Anja biedt alles voor complete voetverzorging voor Sint Oedenrode en omgeving. U kunt bij ons terecht voor de basis verzorging van uw voeten, zoals nagels knippen, eelt verwijderen of behandeling van complexere huid- en nagelaandoeningen. Daar behandelen wij ook risicovoeten ten gevolge van ziekte zoals diabetes, reuma, kanker of gerelateerd aan bijvoorbeeld ouderdom of verwaarlozing. We zijn er om een goede gezondheidszorg te bieden voor u en uw hele gezin. Al bijna 40 jaar. Onze pedicures en podologen zijn specialisten met een jarenlange ervaring. Daarom kunnen wij u, uw vrienden en familie tegemoet komen aan uw zorgbehoeften. Wij hopen dat u op onze website veel relevante en nuttige informatie zult aantreffen. Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze diensten en onze dienstverlening. Meer informatie vindt u op www.voetcentrum.nl


Podotherapie de Meierij is dé praktijk voor podotherapie in Sint Oedenrode en omgeving. Specialist bij voetklachten of klachten die voortvloeien uit het niet goed functioneren van de voeten. Een podotherapeut behandelt cliënten met voetklachten en klachten die voortvloeien uit het niet goed functioneren van de voeten, zoals klachten aan de knie, heup of lage rugklachten. Hierbij kan onder andere worden gedacht aan: standsafwijkingen, klachten door overbelasting sportblessures, voetproblemen bij kinderen, nagelproblematiek, afwijking van tenen, huidaandoeningen (likdoorns en eelt), voetklachten bij Diabetes Mellitus en reuma en wondbehandelingen.


Podotherapie de Meierij is een praktijk met meerdere vestigingen in Brabant. In onze praktijken werken meerdere podotherapeuten, welke verschillende specialisaties hebben. We werken vanuit onze praktijken in Berghem, Sint Oedenrode Gezondheidscentrum, Sint Oedenrode Odendael, Son en Breugel en Schijndel. Met meerdere locaties van een praktijk voor podotherapie in de regio tussen Eindhoven en ‘s Hertogenbosch staat een vakkundig team voor u klaar om u te helpen.
Op de hoogte blijven? Volg Podotherapie de Meierij op Facebook.

Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten Er zijn in Nederland zo’n 1.000 podotherapeuten, welke bijna allen verenigd zijn in de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). De podotherapie in Nederland ontwikkeld zich snel en er is in steeds grotere mate sprake van onderlinge samenwerking tussen podotherapeuten en andere voetzorgprofessionals. De NVvP bewaakt de eenheid en kwaliteit binnen de beroepsgroep door haar leden optimaal te faciliteren. De podotherapie in Nederland ontwikkeld zich snel en er is in steeds grotere mate sprake van onderlinge samenwerking tussen podotherapeuten en andere voetzorgprofessionals. De NVvP bewaakt de eenheid en kwaliteit binnen de beroepsgroep door haar leden optimaal te faciliteren.