SINT
OEDENRODE


Bezoekadres Gezondheidscentrum de Meierij

Locatie gezondheidscentrum de Meierij is gevestigd op de Borchmolendijk 1 in Sint-Oedenrode.
We zijn daar te vinden op de eerste verdieping die te bereiken is via de hoofdingang, waarna u gebruik kunt maken van de trap of lift. De praktijkruimte bevind zich aan het eind van de gang. U kunt plaatsnemen in de wachtruimte.
Op de locatie gezondheidscentrum de Meierij wordt u geholpen door Imke Couteaux of Thomas Smits.

Imke Couteaux


Thomas Smits


Gezondheidscentrum de Meierij

Gezondheidscentrum de Meierij is gevestigd aan de Borchmolendijk en heeft een dorpsgerichte functie. Wij willen vooruitstrevend zijn in ons zorgaanbod, in de samenwerking met onze partners en in de ontwikkeling van onszelf en onze medewerkers.
In het gezondheidscentrum werken verschillende hulpverleners binnen de eerste lijn samen om patiënten en cliënten een zo goed mogelijke zorg te bieden. Vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en goede communicatie, dat is waar wij als gezondheidscentrum voor staan! Gezondheidscentrum de Meierij is een professioneel en allround gezondheidscentrum met korte en duidelijke lijnen. Door goede onderlinge samenwerking streeft het gezondheidscentrum ernaar u de meest optimale zorg te bieden. Ons gezondheidscentrum speelt een actieve rol in regionale en landelijke ontwikkelingen waar het gaat over de gezondheid en het welzijn in de wijk/dorp. Meer informatie vindt u op www.gezondheidscentrumdemeierij.nl


Voetcentrum de Meierij is dé praktijk voor podotherapie in Sint Oedenrode en omgeving. Specialist bij voetklachten of klachten die voortvloeien uit het niet goed functioneren van de voeten. Een podotherapeut behandelt cliënten met voetklachten en klachten die voortvloeien uit het niet goed functioneren van de voeten, zoals klachten aan de knie, heup of lage rugklachten. Hierbij kan onder andere worden gedacht aan: standsafwijkingen, klachten door overbelasting sportblessures, voetproblemen bij kinderen, nagelproblematiek, afwijking van tenen, huidaandoeningen (likdoorns en eelt), voetklachten bij Diabetes Mellitus en reuma en wondbehandelingen.


Voetcentrum de Meierij is een praktijk met meerdere vestigingen in Brabant. In onze praktijken werken meerdere podotherapeuten, welke verschillende specialisaties hebben. We werken vanuit onze praktijken in Berghem, Sint Oedenrode Odendael, Sint Oedenrode Voetcentrum Anja, Son en Breugel en Schijndel. Met meerdere locaties van een praktijk voor podotherapie in de regio tussen Eindhoven en ‘s Hertogenbosch staat een vakkundig team voor u klaar om u te helpen.
Op de hoogte blijven? Volg Voetcentrum de Meierij op Facebook.

Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten Er zijn in Nederland zo’n 1.000 podotherapeuten, welke bijna allen verenigd zijn in de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). De podotherapie in Nederland ontwikkeld zich snel en er is in steeds grotere mate sprake van onderlinge samenwerking tussen podotherapeuten en andere voetzorgprofessionals. De NVvP bewaakt de eenheid en kwaliteit binnen de beroepsgroep door haar leden optimaal te faciliteren. De podotherapie in Nederland ontwikkeld zich snel en er is in steeds grotere mate sprake van onderlinge samenwerking tussen podotherapeuten en andere voetzorgprofessionals. De NVvP bewaakt de eenheid en kwaliteit binnen de beroepsgroep door haar leden optimaal te faciliteren.