ONS TEAM

Voetcentrum de Meierij is een praktijk met meerdere
vestigingen in Brabant. In onze praktijk werken
meerdere podotherapeuten, medisch pedicure
en een reflexzonetherapeut.
Op deze pagina lees je meer over het team
van Voetcentrum de Meierij.

VoetcentrumMeierij_marloes

Marloes Goossens - Van der Zanden

Marloes is in 2007 afgestudeerd als allround podotherapeut. In 2018 heeft ze de praktijk opgezet en heeft ze een flinke groei gemaakt. De praktijk bestaat uit meerdere specialisaties om zo totale voetzorg te kunnen leveren. Marloes zet zich actief in binnen de regio en heeft daarnaast de chronische voetzorg, oncologie en nagelproblematiek als aandachtspunt. Daarnaast is ze moeder van 4 kinderen, wandelt graag een stuk met de hond of rijdt te paard graag de zonsondergang tegemoet.

VoetcentrumMeierij_marleen

Marleen Ketelaars - Van de Riet

Marleen werkt sinds 2011 bij Voetcentrum de Meierij als administratief medewerkster. Marleen houdt van structuur en houdt iedereen scherp. Door de passie voor de zorg heeft Marleen in 2021 de opleiding medisch pedicure afgerond. Marleen vindt het fijn om voor patiënten te zorgen en het luisterend oor te bieden. Het zorgzame type is een heerlijke basis voor ons team en de praktijk.

Charlotte de Greef

Charlotte werkt al ruim 25 jaar als podotherapeut. Ze heeft haar eigen praktijk gehad in het Meander ziekenhuis in Amersfoort en daar gewerkt op de wondpoli in het voetenteam. Later is ze naar het zuiden verhuisd en heeft haar praktijk gehad in een medisch centrum in Helmond. In diezelfde periode is ze ook werkzaam geweest als docent bij Fontys Hogeschool en ze kent het vak podotherapie van binnen en buiten. Charlotte heeft een oplossingsgerichte aanpak, direct en in samenspraak met haar cliënten. Ze doet sinds 2003 nagelchirurgie op meerdere locaties en heeft veel ervaring opgebouwd. Cliënten met nagelproblemen weten de weg te vinden naar voetcentrum de Meierij voor deze specialistische behandeling.

VoetcentrumMeierij_Imke

Imke Couteaux

Imke is in 2016 afgestudeerd als allround podotherapeut. Na haar eindstage bij Marloes Goossens is ze bij Voetcentrum de Meierij in dienst gekomen. Naast het werk als allround podotherapeut is Imke in 2020 afgestudeerd als sportpodotherapeut, waar haar passie ligt. Zelf is ze ook een fanatiek sporter. Haar tijd besteedt ze dan ook graag aan verschillende sporten, als ze maar niet stil hoeft te zitten, dan is Imke gelukkig.

Noor Verbakel

Noor is sinds 2019 werkzaam bij Voetcentrum de Meierij. Met veel plezier is ze enkele dagen in de week aanwezig in de receptie van Gezondheidscentrum de Meierij, waar ze een stuk administratie en ondersteuning voor haar rekening neemt. Binnen het team zorgt Noor voor de nodige gezelligheid. Ook is zij trotse oma van een aantal prachtige kleinkinderen en is een echte levensgenieter.

VoetcentrumMeierij_elles

Elles van der Heijden

Vanaf 1 november 2022 is Elles begonnen aan een nieuw avontuur als pedicure bij Voetcentrum de Meierij. Elles heeft na het behalen van haar diploma als huidspecialist en medisch pedicure jaren een eigen praktijk gehad. De ervaringen welke ze daar op heeft gedaan neemt ze mee bij Voetcentrum de Meierij. In haar vrije tijd wandelt ze graag met de hond en is ze een echt gezinsmens.

VoetcentrumMeierij_WEB-023

Wilma van de Wetering

Wilma is sinds maart 2020 als pedicure in dienst bij Voetcentrum de Meierij. Sinds 2010 had zij een eigen praktijk in zorgcentrum Odendael waar zij een samenwerking had met Voetcentrum de Meierij. Door omstandigheden heeft zij besloten om te stoppen met haar eigen praktijk en heeft Marloes haar praktijk overgenomen. Dit heeft geleid tot Pedicure de Meierij waar Wilma haar werkzaamheden door kan zetten. Wilma is in 2008 afgestudeerd als pedicure en heeft enkele jaren later de opleiding medisch pedicure gevolgd waar zij in 2014 voor geslaagd is. Als ervaren pedicure is zij een voorbeeld voor de andere pedicures en een echte leermeester.

VoetcentrumMeierij_linda

Linda Corsten

Linda is podotherapeut en reflexzonetherapeut. Ze is sinds september 2022 werkzaam bij Voetcentrum de Meierij. Daarvoor heeft ze 13 jaar als podotherapeut in de Sint Maartenskliniek gewerkt en 2,5 jaar in Uden. Na haar middelbare schoolperiode is ze begonnen met de opleiding Podotherapie aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven, waar ze in 2006 haar diploma heeft behaald. Van 2009 tot 2012 heeft ze een opleiding gevolgd voor reflexzonetherapie. Linda is momenteel gestart met de opleiding kinderpodotherapie. Als moeder geniet ze van haar gezinsleven. Linda is een lieve, zorgzame dame, die altijd voor iedereen het beste voor heeft.

Loes Hulsen

Loes is ons nieuwste lid en sinds februari 2023 in dienst bij Voetcentrum de Meierij. Ze is in 2021 afgestudeerd als pedicure en is daarna de opleiding voor medisch pedicure gaan volgen welke ze in 2022 heeft behaald. Naast haar werk bij Voetcentrum de Meierij heeft ze een eigen praktijk. Loes is echt een familiemens en zet zich in haar vrije tijd veel vrijwillig in bij SV Olland en op de basisschool.

VoetcentrumMeierij_Thomas

Thomas Smits

Thomas is een podotherapeut met een passie voor het helpen van mensen en het begeleiden van hun herstel. Sinds zijn afstuderen in 2019 heeft Thomas verschillende cursussen gevolgd om zijn kennis en vaardigheden uit te breiden, waaronder curetape en manuele therapie. Thomas is voortdurend op zoek naar manieren om zijn patiënten zo goed mogelijk te helpen door de oorzaak van hun diagnose te achterhalen en op basis daarvan de juiste behandeling te bieden. Momenteel is Thomas bezig met de opleiding sportpodotherapie, die hij naar verwachting later dit jaar zal afronden. Door deze opleiding hoopt Thomas zijn expertise in sport gerelateerde blessures te vergroten en atleten te helpen hun prestaties te verbeteren.

voetcentrum de meierij


PERSOONLIJKE AANDACHT
EERLIJK & TRANSPARANT
MULTIDISCIPLINAIRE SAMENWERKINGEN
ERKENDE PODOTHERAPEUTEN