ONS TEAM

Voetcentrum de Meierij is een praktijk met meerdere
vestigingen in Brabant. In onze praktijk werken
meerdere podotherapeuten, medisch pedicure
en een reflexzonetherapeut.
Op deze pagina lees je meer over het team
van Voetcentrum de Meierij.

Marloes Goossens - Van der Zanden

Marloes is in 2007 afgestudeerd als all-round podotherapeut en is eigenaresse van deze praktijk. Marloes zet zich actief in binnen de regio bij het organiseren van intercollegiaal overleg en heeft daarnaast diabetes mellitus en de oncologische voet als aandachtspunt.

Marleen Ketelaars - Van de Riet

Marleen is ruim 10 jaar werkzaam geweest als verzorgende en gaf daarnaast administratieve ondersteuning in het bedrijf van haar echtgenoot. Vanaf april 2011 is zij werkzaam binnen de praktijk als secretaresse/administratief medewerkster.

Charlotte de Greef

Charlotte is al ruim 25 jaar bezig met podotherapie. Met haar 15 jaar ervaring als leerkracht aan de Fontys en haar 10 jaar ervaring op de wondenpoli in het ziekenhuis in Amersfoort bent u bij haar in de juiste handen. Verder heeft ze nog haar eigen praktijk gehad en is ze gespecialiseerd in nagelchirurgie, wat ze de laatste 10 jaar in de praktijk heeft geïntegreerd.

VoetcentrumMeierij_WEB-009

Imke Couteaux

Imke is in 2016 afgestudeerd als all-round podotherapeut. Na haar eindstage bij Marloes Goossens is ze bij Voetcentrum de Meierij in dienst gekomen. In 2018 is ze gestart met de opleiding tot sportpodotherapeut welke ze in 2020 hoopt af te ronden.

Noor Verbakel

Noor is inmiddels al weer ruim 4 jaar werkzaam bij Voetcentrum de Meierij. Met veel plezier is ze enkele dagen in de week aanwezig in de receptie van Gezondheidscentrum de Meierij, waar ze een stuk administratie voor haar rekening neemt. Hier neemt ze ook de telefoon waar voor ons Voetcentrum, maar ook voor andere disciplines.

silhouet1-01

Elles

Vanaf 1 november 2022 ben ik begonnen aan een nieuw avontuur als pedicure bij Voetcentrum de Meierij. .

VoetcentrumMeierij_WEB-023

Wilma van de Wetering

Wilma is sinds maart 2020 als pedicure in dienst bij Marloes Goossens. Sinds 2010 had zij een eigen praktijk in zorgcentrum Odendael waar zij een samenwerking had met podotherapie de Meierij. Door omstandigheden heeft zij besloten om te stoppen met haar eigen praktijk en heeft Marloes haar praktijk overgenomen. Dit heeft geleid tot Pedicure de Meierij waar Wilma haar werkzaamheden door kan zetten. Wilma is in 2008 afgestudeerd als pedicure en heeft enkele jaren later de opleiding medisch pedicure gevolgd waar zij in 2014 voor geslaagd is.

VoetcentrumMeierij_WEB-014

Linda Corsten

Mijn naam is Linda Corsten, podotherapeut en reflexzonetherapeut. Ik ben sinds September 2022 werkzaam bij podotherapie de Meierij. Daarvoor heb ik 13 jaar als podotherapeut in Nijmegen gewerkt en 2,5 jaar in Uden. Na mijn middelbare schoolperiode ben ik begonnen met de opleiding Podotherapie aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven, waar ik in 2006 mijn diploma heb behaald. Van 2009 tot 2012 heb ik een opleiding gevolgd voor reflexzonetherapie.

silhouet1-01

Eefje Huijbers

Ik ben Eefje Huijbers en in 2009 afgestudeerd als podotherapeut. Aansluitend heb ik meteen de post-HBO opleiding gevolgd voor sportpodotherapie. Momenteel heb ik 1 dag in de week mijn eigen praktijk en andere dagen werk ik als freelance podotherapeut. Zo kom je in verschillende praktijken en werk je samen met verschillende collega’s.

vacature_foto

vacature

Podotherapeut aantal uren in overleg
Ben jij podotherapeut en op zoek naar een nieuwe gezellige werkplek?

BEKIJK HIER DE VACATURE

voetcentrum de meierij


PERSOONLIJKE AANDACHT
EERLIJK & TRANSPARANT
MULTIDISCIPLINAIRE SAMENWERKINGEN
ERKENDE PODOTHERAPEUTEN