BERGHEM


Bezoekadres Gezondheidscentrum Berghem

Locatie Berghem van podotherapie de Meierij is gevestigd op de Molenweg 2b. De praktijk bevindt zich in het gezondheidscentrum op de begane grond bij de fysiotherapie. U kunt hier plaatsnemen in de wachtkamer welke ook voor de fysiotherapie wordt gebruikt. Op de locatie Berghem wordt u geholpen door Imke Couteaux.

Imke Couteaux


Gezondheidscentrum Berghem

Gezondheidscentrum Berghem huisvest sinds november 2013 bijna alle eerstelijns zorgverleners die Berghem te bieden heeft. Op de begane grond vindt u de apotheek, de podotherapeut en de fysiotherapiepraktijk. Op de eerste verdieping is de huisartsenpraktijk en de verloskundigenpraktijk gevestigd. Op de tweede verdieping vindt u de tandartsenpraktijk, de psychologe, maatschappelijk werk, thuiszorg, huidtherapeute, medisch pedicure en logopediste.
We kennen elkaar en houden de lijntjes kort, waardoor we voor u de best mogelijke zorg op één locatie mogelijk maken.
Meer informatie vindt u op www.gezondheidscentrumberghem.nl


Podotherapie de Meierij is dé praktijk voor podotherapie in Berghem en omgeving. Specialist bij voetklachten of klachten die voortvloeien uit het niet goed functioneren van de voeten. Een podotherapeut behandelt cliënten met voetklachten en klachten die voortvloeien uit het niet goed functioneren van de voeten, zoals klachten aan de knie, heup of lage rugklachten. Hierbij kan onder andere worden gedacht aan: standsafwijkingen, klachten door overbelasting sportblessures, voetproblemen bij kinderen, nagelproblematiek, afwijking van tenen, huidaandoeningen (likdoorns en eelt), voetklachten bij Diabetes Mellitus en reuma en wondbehandelingen.


Podotherapie de Meierij is een praktijk met meerdere vestigingen in Brabant. In onze praktijken werken meerdere podotherapeuten, welke verschillende specialisaties hebben. We werken vanuit onze praktijken in Sint-Oedenrode Gezondheidscentrum, Sint Oedenrode Odendael, Sint Oedenrode Voetcentrum Anja, Son en Breugel en Schijndel. Met meerdere locaties van een praktijk voor podotherapie in de regio tussen Eindhoven en ‘s Hertogenbosch staat een vakkundig team voor u klaar om u te helpen.
Op de hoogte blijven? Volg Podotherapie de Meierij op Facebook.

Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten Er zijn in Nederland zo’n 1.000 podotherapeuten, welke bijna allen verenigd zijn in de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). De podotherapie in Nederland ontwikkeld zich snel en er is in steeds grotere mate sprake van onderlinge samenwerking tussen podotherapeuten en andere voetzorgprofessionals. De NVvP bewaakt de eenheid en kwaliteit binnen de beroepsgroep door haar leden optimaal te faciliteren. De podotherapie in Nederland ontwikkeld zich snel en er is in steeds grotere mate sprake van onderlinge samenwerking tussen podotherapeuten en andere voetzorgprofessionals. De NVvP bewaakt de eenheid en kwaliteit binnen de beroepsgroep door haar leden optimaal te faciliteren.